ezy bloggar högt och lågt om den senaste tekniken, onlineförsäljning, resebranchen, senaste trenderna inom internetvärlden. Och en hel del annat.

Rabatterbjudanden - ny kanal för reseförsäljning

oktober 12, 2011

Groupon, en pionjär inom dagliga lokala rabatterbjudanden, och världens största nätresebyrå Expedia, lanserar gemensamt en ny sajt för reseerbjudanden - Groupon Getaways with Expedia. En ny kanal där konsumenter kommer att kunna ta del av starka reseerbjudanden, dagligen.

Groupon Getaways with Expedia kommer att vara en ny kanal för alla de resaktörer som är kopplade till Expedia. Alla resesugna kommer att via sajten kunna ta del av starkt rabatterade erbjudande på de mer än 135 000 hotell som samarbetar med Expedia. Expedia och Groupon planerar även att inkludera erbjudanden på paketresor, flygbiljetter och hyrbil. Erbjudandet lanseras på de amerikanska och kanadensiska marknaderna i juni men planeras även för den europeiska marknaden.

Expedia grundades 1996 och är världens ledande nätresebyrå. Expedia.se lanserades 2009. Groupon lanserades 2008 i Chicago och har idag dagliga erbjudanden på de bästa grejerna att göra, se och köpa på mer än 500 marknader runt om i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar