ezy bloggar högt och lågt om den senaste tekniken, onlineförsäljning, resebranchen, senaste trenderna inom internetvärlden. Och en hel del annat.

Dags att säga adjö till datormusen?

oktober 10, 2011

I en ny undersökning från företaget Gartner har man analyserat hur surfplattor och tablets påverkar hårdvarutillverkarna och användarnas beteende med datorenheter. Undersökningen som bär namnet "iPad and Beyond: What the Future of Computing Hold" beskriver hur användarna av multi-touch inom några år kommer förvänta sig samma enkelhet och smidiga gränssnitt på alla typer av datorenheter.

Multi-touch som snabbt blivit standarden för alla typer av surfplattor och smartphones kommer inom en snar framtid att återses i nya typer av datorer och apparater.

De som idag växer upp med och från början vänjer sig vid en multi-touch-enhet har ingen anledning att vänja sig vid datormusen eller det klassiska qwerty-tangentbordet.

Så, är det dags att börja vänja sig vid en arbetsdag utan den klassiska datormusen som länge utgjort en grundläggande del av dagens datorer och datorprogram?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar