ezy bloggar högt och lågt om den senaste tekniken, onlineförsäljning, resebranchen, senaste trenderna inom internetvärlden. Och en hel del annat.

Ezy lanserar ny webb för Air Iceland

mars 22, 2013

Ezy har sedan hösten 2012 arbetat med att ta fram en ny webbplats och onlinebokning åt det isländska flygbolaget Air Iceland. Den nya webbplatsen lanserades den 21 Mars med en omarbetad grafisk profil, ny bokningsfunktionalitet och framför allt en mera flexibel plattform att bygga vidare på framöver.

Det underliggande reservationssystemet hostas och levereras av ezys amerikanska partner Radixx.

Förutom den rena flygbokning erbjuds även hotell via Booking.com och hyrbilar via CarTrawler. Dessa säljs dels som delar i paket, som tillval till en befintlig flygbokning och som fristående bokningar. Integrationen för hyrbilar och hotell bygger på ezys produkter ezyCars och ezyHotels som erbjuder API-koppling mot en eller flera externa leverantörer (sk "bed banks" eller "providers"). Med Island som marknad erbjuds även dagsturer där ezySales används som bas för hantering av priser, inventory och innehåll. Här erbjuds man att kombinera sitt flyg med aktiviteter såsom besök vid den blå lagunen, fisketurer m.m.


Webbplatsen finns på tre språk;

Air Iceland, eller "Flugfelag Island" som det heter på Island ägs av Iceland Air Group och är därmed ett systerföretag till "Iceland Air". Flugfelag står för regionala rutter inom Island och till Färöarna och Grönland. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar