ezy bloggar högt och lågt om den senaste tekniken, onlineförsäljning, resebranchen, senaste trenderna inom internetvärlden. Och en hel del annat.

Användbara Appar till Citysemestern

juli 10, 2012

Att utrusta mobilen med några användbara appar innan du ger dig av på semester kan vara väl värt mödan. Det finns många oumbärliga appar som du aldrig kommer att förstå hur du klarade dig utan tidigare. Till exempel detaljerade kartor, tunnelbanesystem, restaurangguider och guideböcker finns att ladda ned. En offlinekarta kan vara otroligt användbar och komma väl till pass när du landar i en ny stad som du aldrig har besökt tidigare. Säg adjö till skrymmande kartor och ja till en händig app som alltid guidar dig rätt och finns tillgänglig på din mobil när du behöver den. Om du bokar citysemestern online med ett kreditkort eller betalkort till exempel ett guldkort American Express så medföljer en komplett reseförsäkring. Annars kan det vara värt att skaffa bra kort innan resan för att kunna samla poäng när du till exempel bokar hotell eller går på evenemang.

Google Earth
Den ultimata appen för dig som ofta befinner dig på resande fot ute i världen. Google Earth appen ger dig en omfattande och detaljerad karta över hela världen, länder och städer. Med Street View kan du placera dig själv i kartan och se hur omgivningarna ser ut. Hitta själv fram till din destination eller skriv in adress eller postkod för att omedelbart få upp en karta. Den nya appen kommer även med flera uppdateringar, du kan till exempel se relevanta wikipediartiklar knutna till platsen du sökt på. Här finns även topografiska kartor och en resfunktion som flyger dig till din nästa destination.

London City Travel Guide – GuidePal
Den perfekta appen för dig som planerar att besöka London i sommar. Undvik turistfällorna och upptäck en ny storstad så som lokalinvånarna ser den. Gå inte miste om alla de undangömda sevärdheter som London har att erbjuda. Den här guide går på djupet och ger dig all den information som du behöver för att få ut det mesta ur din semesterupplevelse i en storstad. GuidePal finns även tillgänglig för flera andra resemål. Du kan även ta del av ytterliggare GuidePal information och det bästa av allt, appen är helt gratis och allt fungerar offline så du behöver inte oroa dig över din internetuppkoppling.
Hostelworld.com
Här finns över 25.000 olika hostels spridda över hela världen. För dig som älskar att resa men flyger lätt och föredrar ett hostel framför ett pampigt hotell så är det här en fantastisk app. Hostelworld appen här Allt du behöver veta om hostels dit du reser, prisinformation, kartor med mera. Det är även lätt att precisera din sökning efter adress eller önskemål. Det är också smidigt och enkelt att boka rum med hjälp av appen online.

1 kommentar:

Skicka en kommentar